Visie

Er zijn organisaties die gericht zijn op het vakkundig uitvoeren van primaire operationele processen. Deze processen moeten wel onderhouden worden daar onder meer producten en diensten worden uitgebreid, systemen raken hierdoor verouderd, de organisatie groeit, de werkdruk wordt steeds groter, enz.

Het besluit tot de noodzaak van structurele aanpassingen worden vervolgens gedefinieerd. Gevestigde posities en belangen van eigen medewerkers maken de inzet van externe vaak noodzakelijk. De eigen medewerkers hebben hun eigen werkzaamheden waardoor er onvoldoende tijd voor nieuwe ontwikkelingen / projecten overblijft.

Onze kerncompetenties zijn Proces begeleiding, HRM & Recruiting en ICT gericht op procesverbetering. Met de kennis en kunde en een intensieve samenwerking met medewerkers van onze klant behalen wij de vooraf bepaalde doelstellingen. Ook bestaat de mogelijkheid voor ad interim management ter ondersteuning van de bestaande organisatie.

Onze ambitie is om uit te groeien tot een gerenomeerde speler op het gebied van Proces begeleiding, HRM & Recruiting en ICT, waarbij onze klanten zich volledig op hun core business kunnen richten.

 

Organisaties die echt werk maken van hun toekomst, vinden in O3 Consultancy de juiste partner.